dissabte, 23 d’agost del 2014

Tartaleta de Mascarpone i Mores ( o Gerds com els de les fotos!) de Jamie Oliver

Hola! Hi ha algú???
hehehe... 



Perdoneu la brometa, però és que fa molt de temps que el blog de la Cloe està parat i és que entre organitzar el viatge a Piemonte i desembalar i organitzar la casa a la tornada... en fi, que gairebé arribem a la fi de l'estiu i haig de posar-me les piles.


Avui us porto una recepta de Jamie Oliver que, com ja sabeu, en sóc una gran fan. Es tracta d'un postre molt refrescant de mascarpone i mores. La recepta de Jamie és amb gerds, però comptant que ara és l'època de les mores, podeu utilitzar-les per fer un postre refrescant i de temporada. La recepta original és molt bona, però haig de reconèixer que, pel meu gust, la crema de farciment queda una mica liquida (si us fixeu en alguna imatge es pot veure com vessa pel plat). Per tant, he modificat una mica les quantitats perquè el resultat us quedi més consistent.


Pel que fa els ingredients, les mores són ideals de trobar en aquesta època. Estalvieu-vos de comprar-les, les podeu trobar al camp, prop del riu, al bosc... Segur que de petits en recollíeu amb les mares, els pares o els avis. Nosaltres cada estiu agafàvem les bicis i anàvem vora el riu a cercar-les i a recollir figues també!



I el mascarpone.....mmmmmm crec que no hi ha cap recepta al món que tingui mascarpone i que no m'agradi. És una delícia de formatge, amb una versatilitat... 


No m'allargo més, us deixo amb la recepta i de pas algunes imatges del nostre viatge...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips