dimarts, 30 de setembre del 2014

Muffins de Fruits Vermells i Philadelphia

Com tots els dimarts, aquesta tarda he tingut els papes de visita a casa i com cada dimarts, els he preparat un bon berenar.


Aquesta tarda, el cafè l'hem acompanyat amb aquests Muffins de Fruits Vermells i Philadelphia. Al principi, dubtava de la recepta (és de Food and Cooks), la massa era molt espessa, com si fos pa. Però com sempre, no hi ha recepta d'aquesta web que no valgui la pena.


El resultat, senzillament deliciós. Una combinació perfecta entre el gust una mica àcid dels fruits vermells i la dolçor i cremositat del formatge.



De veritat, no deixeu de tastar aquesta recepta, és increïble. Jo he dividit tots els ingredients per la meitat, perquè no volia que en sobrés i m'han sortit 6 muffins ben plenets. N'he fet tres amb fruits vermells (congelats del Lidl) i tres sense fruits pels nens i el meu home que no és amant d'aquests tipus de fruita. 


Tant els que contenien els fruits com els que no, eren deliciosos i delicats, per tant, estic convençuda que aquesta recepta és adaptable per posar-hi qualsevol cosa que se us acudeixi: pepites de xocolata, altres fruites, trossos de nous o avellanes, galetes esmicolades, el que volgueu!

Doncs apa, us deixo amb la recepta i unes imatges de Roses de camí a Cadaqués.

Ens veiem a Mrs. Cloe!





INGREDIENTS
150 grs de formatge en crema (tipus philadelphia o qualsevol altra marca blanca)
40 grs de sucre

Secs:
260 grs de farina de reposteria
110 grs de sucre
1 culleradeta de llevat en pols
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
1/4 de culleradeta de sal

Líquids:
1 ou
240grs de iogurt natural (jo he posat griego natural)
70 ml d'oli de girasol
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla (o 1/2 vaina si preferiu)

100 grs de fruits vermells (jo ho he fet a ull)

Sucre en Pols


PROCEDIMENT

  • Enceneu el forn a 190ºC
  • Barregeu el formatge amb el sucre i reserveu.
  • Barregeu els ingredients secs en un bol, tassant-los prèviament.


  • Batiu l'ou i afegiu el iogurt i l'oli i torneu a batre.
  • Barregeu els ingredients secs i els liquids a poc a poc. Quan fem muffins és molt important no barrejar excessivament la massa. No patiu si veieu algun grumoll de farina, el muffin és així.
  • Aboqueu els fruits vermells a la barreja.
  • Empleneu la meitat dels motlles de magdalena. A sobre poseu una culleradeta de la barreja de sucre i formatge i tapeu amb una mica més de massa i una mica més de formatge amb sucre.
  • Poseu-ho al forn durant 20 minuts a 190ºC o fins que endinseu un escuradents i surti sec.
  • Deixeu-lo reposar al motlle d'alumini durant 5 minuts
  • Poseu-los sobre una reixeta i deixeu que s'atemperin.
Us recomano menjar-los quan estiguin tebis i el formatge encara és fos i humit, és el Paradís!!


Bon Profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips